Avantajele închirierii mobilierului şi veselei pentru nunta

În cazul în care petrecerea de nuntă nu are loc la cel mai luxos restaurant, ci la un cort, într-un cadru idilic, sau chiar în propria curte, mirii sau organizatorii petrecerii trebuie să se gândească la tot ceea ce va fi necesar pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a petrecerii. Pentru o nuntă la cort, reprezentanţii Eventus Mobili se vor arăta dispuşi nu numai să închirieze cortul, ci şi mobilierul, veselă şi toate accesoriile necesare de sonorizare, iluminare şi accesorii.

Închirierea mobilierului şi accesoriilor pentru nunta este o soluţie facilă de organizare a evenimentului

Închirierea mobilierului, atât scaunele, cât şi masa este esenţială atunci când nunta se desfăşoară într-un  cadru natural, iar mirii nu au posibilitatea de a beneficia de suficient de multe obiecte de mobilier, chiar dacă le-ar împrumuta de la rude sau de la prieteni. În plus, obiectele de mobilier ar fi de dimensiuni diferite, lucru care nu ar da tocmai bine în ochii invitaţilor.

Din fericire, există companii care expun în cataloagele online oferta de mobilier necesar organizării unor evenimente. Clienţii doar consulta cataloagele pentru a vedea toate produsele disponibile şi le rezervă online, aflând disponibilitatea mobilierului imediat.

Închirierea mobilierului pentru nuntă la cort reprezintă o economie de bani şi de timp

În altă ordine de idei, închirierea mobilierului pentru nuntă la cort reprezintă o cheltuială în minus şi o valoare estetică adăugată evenimentului. Atmosfera excepţională din timpul petrecerii nu este dată numai de muzică, de mâncare, de invitaţi, ci şi de accesoriile potrivite, de décor.

Cele mai citite articole

Decorul de poveste poate fi realizat cu mobilier de închiriat, care poate fi tradiţional, modern, contemporan sau oriental, din materiale de cea mai  bună calitate, care aduc eleganta şi rafinament. Pe lângă faptul că mobilierul închiriat este o soluţie ieftină, aceasta scuteşte clienții și de timp pierdut.

A apela la o companie de închiriere mobilier de evenimente începe cu un simplu click şi continuă cu alegerea mobilierului, închirierea propriu-zisă pentru data stabilită a nunţii, închiriere care presupune inclusiv transportul mobilierului la locaţia desfăşurării evenimentului. Astfel, clienţii vor face o economie semnificativă de timp şi de bani pe care le-ar fi pierdut în cazul în care ar fi apelat la prieteni sau la rude să le împrumute mobilier.

Mirii pot avea grijă de celelalte pregătiri pentru nunta în linişte, fiind siguri că pot face şi modificări la comanda de închiriere a mobilierului şi echipamentelor necesare pentru nuntă.

Închirierea mobilierului scuteşte mirii de o sarcină grea

Închirierea mobilierului pentru nuntă cu ajutorul unei firme specializate aduce numeroase avantaje mirilor. Simplitatea operaţiunii de închiriere, prin simpla confirmare a rezervării şi a adresei recepţiei este suficientă, pentru că de restul se ocupă specialiştii companiei de închirieri, inclusiv de transportul şi descărcarea mobilierului. Pentru a scuti organizatorii nunţii de o sarcină grea, reprezentanţii firmei de închirieri aşează mobilierul în  modul specificat de către clienţi.

Cele mai citite articole