Care sunt avantajele unui Mercedes-Benz rulat Certified?

Un autoturism nou este de multe ori o investiție importantă. Azi există numeroase alternative ale vehiculelor noi și din ce în ce mai mulți șoferi își îndreaptă atenția spre mașini second hand certificate. Numeroși dealeri de auto rulate Timișoara au în ofertă pe lângă vehicule noi și modele Certified, care sunt des solicitate de clienți. 

De ce au ajuns atât de populare autovehiculele rulate Certified ?

Când achiziționezi un Mercedes-Benz second-hand certificat, obții un vehicul atent verificat, în stare tehnică excelentă, un model de calitate, o tehnologie de vârf în industrie și multe altele. Dar, poate, cel mai tare avantaj a unui Mercedes-Benz Pre-Owned certificat este faptul că este un model Mercedes-Benz accesibil pentru tine. 

În căutarea celor mai interesante modele Mercedes, poți vizita reprezentanțele din Arad, Timișoara, Sibiu, Deva sau Suceava ale partenerului autorizat Mercedes Benz : Auto Schunn. 

Dacă ai decis că alegi un Mercedes, e bine să știi înainte de achiziție câteva din avantajele unui vehicul rulat Certified.

Ce condiții trebuie să îndeplinească un Mercedes second hand Certified?

Nu orice vehicul se încadrează în condițiile stricte de eligibilitate pentru a fi certificat Pre-Owned. Pentru a fi luat în calcul, autovehiculul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Să aibă o vechime de  mai puțin de 6 ani
  • Rulajul real să nu depășească 120.000 km, adică 75.000 mile
  • Să aibă un istoric de service verificat și corespunzător cerințelor
  • Să nu lipsească un raport de istoric al vehiculului CARFAX®

Inspecția tehnică minuțioasă a unui vehicul Certified cuprinde peste 165 de puncte.

Efectuată de tehnicienii specializați Mercedes, inspecția vehiculului începe cu exteriorul, asigurându-se că structura și aspectul sunt la standardele dorite. Revizia continuă în interior cu o analiză completă a finisajelor, a centurilor de siguranță, a habitaclului și a detaliilor de structură.

Cele mai citite articole

În continuare, este evaluată funcționarea tehnică a vehiculului. Componentele precum sistemele electrice, motorul, sistemul de transmisie și frânare, filtrele, sunt verificate temeinic. Dealerii care comercializează vehicule second hand Certified se asigură că până și anvelopele sunt conforme standardelor Mercedes-Benz și că toate reviziile periodice și reparațiile standard sunt efectuate înainte de a fi gata de drum.

Un vehicul de calitate își demonstrează eficiența fiind testat la drum.

Cel mai bun mod de a judeca un vehicul este să îl conduci singur. Aici, tehnicienii Mercedes evaluează pentru tine performanța sistemului de direcție, a frânelor, suspensiei, arborelui de transmisie și a calității generale a comportamentului la rulaj. Chiar și nivelul de zgomot și de vibrații este monitorizat atent, pentru a te asigura că experiența la volan este lină, silențioasă și conformă cu standardele Mercedes – Benz.

Ce garanții oferă un model Mercedes Benz second hand Certified?

Fiecare Mercedes-Benz second-hand certificat este susținut de restul de garanție limitată pentru vehicule noi rămas din perioada de 4 ani/50.000 de mile. Odată ce expiră, intră în vigoare Garanția Limitată Certificat Pre-Owned, oferind o acoperire suplimentară de 12 luni, pe distanțe nelimitate. 

După aceea, o garanție limitată extinsă CPO este disponibilă pentru unul sau doi ani, de asemenea, pe distanțe nelimitate, astfel încât să poți cumpăra și conduce cu încredere totală acest vehicul.

Garanția limitată Certified Pre-Owned  acoperă componentele motorului, a grupului motopropulsor, a frânelor, sistemul de direcție, sistemele electrice, climatizarea, sistemele audio și de navigație, etc.

Conduci în deplină siguranță și te bucuri de confortul special al unui vehicul Mercedes, alegând modelele second hard Certified.

Cele mai citite articole