Cum să îți dai seama dacă ai microfoane în casă?

Detectorul microfon spion este un dispozitiv practic care poate identifica microfoane și camere video spion ascunse într-o cameră și dificil de a vedea cu ochiul liber. Pe lângă faptul că este simplu de utilizat, aceste detectoare microfoane evită să fii supravegheat fără știrea ta. Cu toate acestea, în ciuda avantajelor unui detector de microfoane spion, acesta nu este cunoscut publicului larg. Cum să alegi cel mai bun detector de microfoane? Află mai jos!

Ce este un detector de microfoane?

Camerele de spionaj cu microfoane sunt instrumente infinit de mici pe care este puțin probabil să le detectezi cu ochiul liber. Îți înregistrează și îți ascultă fiecare mișcare și vorbă. Ceea ce poate fi foarte neplăcut. Cu toate acestea, dacă simți că ești urmărit, ai opțiunea de a observa și scoate aceste microfoane din casă. Pentru aceasta, detectorul de microfoane spionaj este cel mai bun aliat al tău. Prin urmare, detectorul este un dispozitiv care poate detecta și localiza microfoane spion. Camera și detectorul de microfon pot detecta, de asemenea, mini camere de supraveghere și GPS.

Utilizarea și funcționarea detectorului de microfoane spionaj

Funcționarea detectorului de microfoane spion este destul de simplă. În primul rând, el știe că dispozitivele spion emit unde radio sau frecvențe atunci când sunt pornite. Funcția camerei și a detectorului de microfon este, prin urmare, de a detecta această frecvență radio. Când detectează acest semnal, detectorul vibrează sau emite semnale sonore. Dispozitivul funcționează în funcție de un anumit interval de frecvență și detectarea se efectuează numai într-un anumit perimetru. Detectorul camerei spion are o rază de acțiune de aproximativ zece metri și acest lucru variază în funcție de model.

Cele mai citite articole

Pentru a utiliza un detector de microfoane, trebuie să începi să îl pui în camera în care păre că ai fi spionat. Porneștei senzorul apăsând butonul „on”. Apoi, trebuie să activezi comutatorul de alimentare cu led și să îl pui pe stilul blițului. Odată ce dispozitivul este setat, continuă cu inspecția.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ridici senzorul la nivelul ochilor. Închide una dintre ele și privește prin vizor cu cealaltă. Rulează detectorul prin cameră, din colțul stâng al peretelui până în colțul din dreapta. Dacă există o cameră sau un microfon spion, vei vedea un punct de aprindere în vizor. 

De ce să alegi un detector de microfoane

Mai multe motive stau la baza achiziționării unui dispozitiv de detectare microfoane. Se poate întâmpla să fii victima unui voyeur sau a unui stalker. Acestea din urmă în perfidia lor îți arată că au o mulțime de informații personale despre tine.

În acest caz, poți utiliza un detector de microfon spion pentru a le întrerupe. Divulgarea informațiilor tale confidențiale indică faptul că ești urmărit ceea ce îți oferă un motiv bun pentru a utiliza un detector microfoane. 

Cele mai citite articole