Cum salvezi spațiu în living cu ajutorul a trei piese de mobilier

Ai fi tentat să renunți la mobilier ca să mai salvezi din spațiul și așa insuficient din living, dar nu trebuie să o faci. Poți să-l ai și să ai și o încăpere aerisită dacă alegi bine piesele. Fără cutii de depozitare la vedere și fără să renunți la lucruri de care ai neapărată nevoie. Cu atât mai mult în spațiile mici, următoarele trei piese de mobilier sunt indispensabile dacă îți dorești un living funcțional, dar deloc încărcat. 

Uite cum poți să salvezi spațiu în living cu doar trei piese de mobilier 

Măsuța de cafea

Mulți oameni renunță la a mai cumpăra o măsuță de cafea din teama de a nu aglomera și mai tare spațiul. Asta nu înseamnă decât că au un living aerisit, dar cu probleme de funcționalitate. 

Într-o cameră de zi, măsuța de cafea are rolurile ei, funcțional și estetic, și, categoric, ea trebuie să existe. Ce-i drept, poate să ocupe spațiu, dar doar dacă este solidă. Măsuțele de cafea de calitate nu doar că dau un aer glam încăperii, dar nici nu îl aglomerează vizual. Unele au spațiu de depozitare inclus, altele pot fi folosite și ca taburet. Unele sunt fabricate din materiale cum este policarbonatul transparent, care amplifică spațiul, altele au picioare înalte și oferă continuitate. Mai sunt și măsuțele de cafea pliabile, extrem de practice în astfel de spații mici. 

Canapeaua 

Cele mai citite articole

Pentru că este destul de solidă, o canapea ocupă o mare parte din spațiu. Dacă el este și așa insuficient, alegerea uneia potrivite devine ușor problematică. Soluția vine de la o canapea cu mecanism de extindere inclus și picioare înalte, care să creeze acea continuitate de care am amintit mai sus. Asta înseamnă că privirea nu se oprește la baza canapelei, ci merge mai departe, prin încăpere. Nu-i o problemă, însă, dacă se oprește la designul canapelei. Întotdeauna, o canapea elegantă, bine lucrată, va atrage atenția înaintea altor piese de mobilier care se află în același spațiu. 

Comodele modulare

Comoda modulară este exemplul perfect de piesă de mobilier care salvează spațiu într-o încăpere mică, fie ea cameră de zi sau nu. Poate să fie și un dormitor, o baie, chiar o bucătărie. În general, comodele „strâng” toate acele lucruri de care nu ai nevoie în decor, dar care îți sunt încă utile. Pot fi cărți, lumanari parfumate sau produse de îngrijire. În funcție de design și culoare, comodele modulare pot fi ușor integrate în decoruri multiple. Unele pot fi chiar măsuțe, și ele sunt piese de mobilier de la Sensodays, gândite să fie funcționale, înainte de a fi estetice. 

Cele trei amintite, măsuța de cafea, canapeaua, comoda te salvează în cazul în care spațiul de care dispui pentru amenajarea unui living nu este prea mare. În luna ofertelor, SensoDays.ro vine către tine, în fiecare zi până la final de lună, cu reduceri la produse existente pe site. Poți să vezi aici categoriile participante. 

Cu puțin noroc, vei găsi măcar una dintre cele trei la un preț bun, dar fii pe fază, pentru că ele se schimbă!

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole