De ce casele pe structură metalică sunt mai bune decât alte tipuri de case?

Ele sunt elemente foarte fiabile și au capacitatea de a crea formele pe care arhitectul le dorește. Pot fi disponibile diverse piese standardizate. Au o relație perfectă între rezistență și volum, permițând construirea unor structuri mai ușoare decât cele realizate cu alte metale.

Sectorul construcțiilor trebuie să conducă la un nou model de construcție ecologică eficientă și durabilă. Sunt mai multe motive pentru care tot mai multe persoane aleg să îşi construiască case pe structură metalică.

Se atinge acest obiectiv?

Folosind materiale mai ecologice, cum ar fi oțelul, este durabil, reciclabil și reutilizabil, precum și compatibil cu diferite tehnici de construcție din fabrică.

Asigurarea și controlul calității în producție

Scopul unor case pe structură metalică este de a asigura durabilitatea și rezistența structurilor din oțel. Pentru a face acest lucru, întreținere minimă constă în:

  Un design bun al detaliilor;

  Un nivel de pre-fabricație în ateliere moderne și bine echipate;

  Angajați calificați;

  Sisteme de protecție împotriva coroziunii;

  Făcute să se adapteze cu ușurință la orice modificare structurală a clădirilor și pridvoarelor cu disconfort minim;

 Cum este construcția în țările dezvoltate?

În țările dezvoltate, sectorul construcțiilor va fi dezvoltat prin cele mai inovatoare și competitive tehnologii și procese de construcție. Aceste sisteme vor asigura o calitate și o siguranță mai ridicate în construcții. Astfel, există o îmbunătățire a competitivității sectorului datorită modernizării sale.

Avantajele structurilor metalice – case pe structură metalică

  Ele oferă o putere ridicată.

  Ele sunt uniforme, deoarece proprietățile lor nu se schimbă în timp, ca în cazul structurilor din beton.

Cele mai citite articole

  Durabilitatea să este nedeterminată, cu condiția să fie menținută corect.

  Are o mare ductilitate, deținută de un material care susține deformări mari fără a eșua sub stres ridicat.

  Oțelul este foarte ușor să se alăture diferitelor elemente prin sudare, șuruburi și nituri.

  Asamblare rapidă.

  Oferă posibilitatea de a prefabricat diferitele elemente ale unei structuri.

  Ușurința de laminare, în diferite dimensiuni și forme.

  Posibilă reutilizare după dezasamblarea unei structuri.

  Una dintre cele mai remarcabile proprietăți ale acestui material este adaptabilitatea sa, care este de mare importanță în cazul reabilitării clădirilor vechi.

  În zonele în care apar adesea mișcări seismice și tremor, este important să se reţină că structurile metalice s-au dovedit a fi mai rezistente la aceste fenomene.

Economii și spațiu util

Din punct de vedere economic, economiile mari în fundație sunt obținute datorită greutăţii sale mai mici, în plus, oferă o rezistență mare, astfel încât este frecvent utilizat în construcția de clădiri înalte și structuri ușoare mari.

La rândul său, dimensiunea mai mică a elementelor structurale din oțel permite o utilizare mai eficientă a spațiului. Grinzile reticulate permit acoperite spații mari.

Persoanele care vor să îşi construiască o casă pe structură metalică se vor bucura de o serie de avantaje foarte importante, atunci când trebuie să se asigure că au construit cele mai avantajoase soluţii pe termen lung.

Cele mai citite articole