Implant dentar Fast&Fixed

Implantul dentar Fast&Fixed reprezinta o procedura relativ noua, revolutionara, o procedura care permite realizarea unui nou set de dinti ficsi intr-o singura zi. Acest concept se adreseaza in principal pacientilor care si-au pierdut toti dintii sau care au dinti irecuperabili.

Fast&Fixed este o procedura recomandata pacientilor care au nevoie de o reconstructie la nivelul maxilarului superior si al maxilarului inferior. Procedura presupune montarea de implanturi dentare si fixarea lucrarii provizorii in 24h. Avantajul major al utilizarii implantului dentar Fast and Fixed este ca poate oferi pacientilor, intr-o singura zi, dinti ficsi cu care pot manca imediat dupa operatie, reluandu-si viata sociala intr-un timp record.

Fast and fixed garanteaza 100% osteointegrarea implanturilor dentare, iar cu tehnica PRGF se asigura faptul ca pacientul se vindeca de 7 ori mai repede decat in mod normal, se reduce riscul de infectie si se diminueaza riscul umflarii. 

Cele mai citite articole

Pentru a regenera suficient os pentru o plasare reusita a implanturilor, este adesea necesara o tehnica de augmentare a crestei osoase. Intreaga operatie este supravegheata de catre anestezistul care asigura sedarea constienta a pacientului, sporind confortul acestuia. Anestezistul supravegheaza administrarea medicamentelor, astfel incat pacientul sa nu resimta durere.

Beneficiile oferite de implantul dentar Fast and Fixed

  • Functionalitate completa a dintilor in 24 de ore
  • Reluarea vietii sociale intr-un timp record
  • Tratament complex intr-o singura interventie
  • Costuri fixe
  • Nu mai sunt necesare alte interventii chirurgicale de aditie osoasa sau sinus lift, astfel incat se micsoreaza timpul de asteptare si numarul de sedinte de tratament.

Candidati ideali pentru implanturile fast&fixed sunt:

  • Pacientii care si-au pierdut toti dintii si doresc o lucrare fixa;
  • Pacientii care au dinti irecuperabili sau care nu pot sustine o lucrare fixa;
  • Pacientii care nu pot sustine implanturi dentare clasice din cauza pierderilor osoase;
  • Pacientii care necesita interventii laborioase;
  • Pacientii care poarta proteze dentare, dar care doresc sa aiba dinti ficsi;

Cu ajutorul implantului fast and fixed, pacientii cu dintii compromisi pot beneficia acum de o dantura fixa in doar 24 de ore si se pot intoarce imediat la rutina, viata si placerile lor.

Utilizand implanturi Germane premium si tehnologie digitala, stomatologia ofera acum posibilitati si materiale care  pot reda zambetul intr-o singura zi, cu disconfort minim si in deplina siguranta.

Cele mai citite articole