Servicii de transport moloz – cum alegi cea mai bună firmă

Deșeurile de construcții (denumite materiale de construcție și demolare sau materiale) constau din materiale nedorite produse direct sau incident de către construcții sau industrii. Aceasta include materiale de construcție, cum ar fi izolație, cuie, cabluri electrice, șindrilă și acoperiș, precum și deșeuri provenite din pregătirea amplasamentului, cum ar fi materiale de dragare, cioturi de copaci și moloz. Deșeurile din construcții pot conține plumb, azbest, sau alte substanțe periculoase.

Tipuri de deșeuri

Multe deșeuri din clădiri sunt alcătuite din materiale precum cărămizi , beton și lemn deteriorate sau neutilizate din diverse motive în timpul construcției. Cercetările observaționale au arătat că acest lucru poate ajunge la 10-15% din materialele care intră într-o clădire, un procent mult mai mare decât 2,5-5% asumat de obicei de inspectorii de cantități și industria construcțiilor. Deoarece există o variabilitate considerabilă între șantierele de construcție, există multe oportunități pentru reducerea acestor deșeuri.

Reciclarea, eliminarea și impactul asupra mediului

Anumite componente ale deșeurilor din construcții, cum ar fi plăcile de gips-carton, sunt periculoase odată cu depozitarea la depozit. Gips-cartonul este defalcat în condiții de depozitare a deșeurilor, eliberând hidrogen sulfurat, un gaz toxic.

Este posibilă reciclarea multor elemente ale deșeurilor din construcții. Adesea, pentru transportul deșeurilor, se folosesc containere cu rulou. Deseori pot fi zdrobite și refolosite în proiecte de construcții. Deșeurile de lemn pot fi, de asemenea, recuperate și reciclate.

Cele mai citite articole

În cazul în care reciclarea nu este o opțiune, eliminarea deșeurilor din construcții și a materialelor periculoase trebuie efectuată în conformitate cu legislația consiliilor și a organismelor de reglementare relevante. Sancțiunile pentru eliminarea necorespunzătoare a deșeurilor din construcții și a deșeurilor periculoase, inclusiv azbest, pot ajunge la zeci de mii de dolari pentru întreprinderi și persoane fizice.

În Anglia, întregul personal care efectuează constructori sau autorizarea deșeurilor din construcții este obligat prin lege să lucreze pentru o afacere înregistrată.

Transport moloz în București

Modul tradițional de eliminare a deșeurilor din construcții este de a le trimite la depozitele de deșeuri. Trimiterea deșeurilor direct la un depozit de deșeuri cauzează multe probleme, pe care le vom prezenta în cele ce urmează, tocmai de aceea trebuie să apelați întotdeauna la companiile specializate în astfel de servicii precum MOLOZ-BUCUREȘTI:

Deșeuri de resurse naturale

  1. Crește costurile de construcție, în special procesul de transport
  2. Ocupă o suprafață mare de teren
  3. Reduce calitatea solului
  4. Provoacă poluarea apei
  5. Provoacă poluarea aerului
  6. Produce riscuri de securitate etc.

Trecerea din ultimii ani către sustenabilitate a pus un control mai mare asupra modului în care eliminăm surplusul nostru de materiale de construcție. Cheia este să te gândești cu atenție și să fii realist la ceea ce poți refolosi fie în propria casă, fie să dai sau să vinzi altora.

Cele mai citite articole

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.