cadastru

Definitivarea unei locuințe implică, pe lângă investițiile financiare, numeroase activități organizatorice. Casa ar trebui înscrisă în documentele oficiale pentru a putea intra în legalitate. Cartea Funciară este registrul public în care sunt înscrise toate locuințele dintr-o anumită zonă. Oricât de simple ar părea lucrurile, obținerea actelor necesare și implicit depunerea lor poate deveni o adevărată provocare. E nevoie de multă răbdare pentru a gestiona eficient detaliile birocratice. De asemenea, dacă te întrebi cât costă intabularea unui teren, lucrurile devin și mai complicate. Tocmai de aceea, o echipă specializată devine cea mai indicată variantă. Topo Cad Vision se numără printre exemplele pe care merită să le iei în calcul. Oferta pusă la dispoziție este una avantajoasă:

  Prețurile aferente pentru realizarea intabulării imobilului variază între 800 și 1.600 de lei. În ceea ce privește intabularea construcției, suma este influențată de complexitatea pe care o prezintă construcția.

  Alipirea și dezmembrare imobilelelor diverse costă în jur de 350 de lei per lot.

  Planul topografic variază între 800 și 1.800 de lei, iar înregistrarea în bază de date ANCPI costă aproximativ 1.000 și 1.400 de lei.

De asemenea, investiția finală cuprinde și realizarea documentelor cadastrale, dar și taxele aferente percepute de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Totuși, prețurile sunt influențate, de asemenea, și de specificitatea fiecărui caz în parte. Însă, specialiștii în domeniu îți vor oferi alternative personalizate, care să răspundă întocmai cerințelor și nevoilor tale. De asemenea, îți vor pune la dispoziție întâlniri și consultanții constante pentru a evita cu succes posibilele situații neplăcute. În ceea ce privește activitatea propriu-zisă te vei bucura de măsurători topografice și planșe detaliate ale suprafeței avute la dispoziție. În plus, documentația din punct de vedere juridic va fi realizată cu profesionalism și atenție la detalii. Vor fi obține imediat toate actele, de la certificate de urbanism, extrase CF sau certificate de atestare a edificării construcției. În cazul în care este nevoie, se realizează repoziționări ale locuințelor deja existente și se trasează noi limite. Pentru astfel de activități sunt utilizate echipamente speciale, de ultimă generație, care să asigure gradele înalte de precizie și eficiență.

Serviciile de cadastru și intabulare sunt destinate tuturor tipurilor de imobile, fie că este vorba de case sau apartamente. Sunt ideale și pentru afacerile care activează în domeniul construcțiilor. 

Cele mai citite articole

Topo Cad Vision oferă alternative ingenioase precum:

      Asistență tehnică în șantier – Profesioniștii vor analiza cu atenție activitățile realizate pe șantier. Vor efectua, de asemenea, procese verbale, măsurători și calcule exacte.

      Supravegherea diferitelor tipuri de construcții – Fie că este vorba de construcțiile civile, industriale sau hidrotehnice, specialiștii în cadastrare și intabulare vor urmări cu atenție evoluția în timp.

      Calcule de volume – Destinate excavațiilor, umpluturilor sau stocurilor de agregate.

      Sistematizări verticale – Realizate în cazul proiectării amenajărilor funciare.

Dacă te-ai hotărât să îți construiești un imobil ar trebui să apelezi din timp la o firmă specializată în cadastru și intabulare. Echipa de specialiști se va ocupa de fiecare etapă importantă și vor asigura toate documentele de natură legislativă.

Apelează cu încredere la cei mai buni și bucură-te de rezultate de succes!

Cele mai citite articole