Tendinte in decoratiuni interioare: tot ce trebuie sa stii pentru a face din casa ta un loc de vis

In ultimii ani, utilizarea in crestere a tehnologiei si a retelelor sociale ne permite sa invatam rapid si usor despre tendintele si stilurile internationale in decoratiuni si design interior. De aceea, mai jos, va vom arata principalele tendinte de design pentru a va decora casa cu stil.

 Ce culori si ce materiale vor fi protagonistele acestui an ? Ce stiluri si modele vor fi folosite in decorarea casei?Continuati sa cititi si inspirati-va din cele mai recente tendinte de design interior pe care le-am gasit pe https://foxi.ro/.

Tendinte in decoratiuni interioare: tot ce trebuie sa stii pentru a face din casa ta un loc de vis

Inceputul unui nou an este momentul perfect pentru a intreprinde procese de renovare a locuintei. Cu acest rezumat, veti putea integra cele mai recente tendinte in design interior din intreaga lume in intimitatea casei dvs.

Natural

In acest an, exista un interes mai mare pentru viata, subliniind legatura dintre fiinte umane si natura. Materialele naturale si organice, cum ar fi podelele din lemn de esenta tare, piatra, lumina naturala si viata vegetala, ne amintesc de exteriorul si ne aduc exteriorul si natura. Suntem o societate condusa de masini si tehnologie, asa ca o casa care ne conecteaza cu elemente naturale este esentiala.

Industrial

Unele dintre semnele distinctive ale designului casei industriale includ pereti din caramida expusa, rafturi metalice, lemn si materiale industriale, cum ar fi tevile sanitare. Mobilierul este in general simplu si subestimat. Decorul este minimalist, intrucat ceea ce iese in evidenta sunt caracteristicile arhitecturale.

Nordic

Cele mai citite articole

Camerele proiectate in stil scandinav, asa cum il recunoastem astazi, tind sa aiba pereti albi pentru a sublinia lumina, o paleta grea de culori neutre, cu note de culoare, texturi naturale precum lemnul si piatra. Perdele si covoare rustice si modele simple, fara sens, care subliniaza o estetica minimalista elegant.

Wabi Sabi

Este vorba despre evidentierea frumusetii vechiului si uzat. Articolele de mostenire din generatiile anterioare, descoperirile de pe piata de lux, proiectele de bricolaj, arta populara si piese de epoca coexista frumos in aceste noi stiluri de decorare, oferind texturi contrastante si o multime de modele si culori.

Aceasta este una dintre tendintele in decoratiuni care va continua sa creasca. Piesele cu aspect uzat adauga multa textura si personalitate unei camere.

Rustic modern

Este creat un aspect eclectic care pune accent pe natura: articole reciclate, obiecte lucrate manual, obiecte de artizanat, construite cu materiale naturale sau finisate in tonuri naturale. In ceea ce priveste constructia, aspectul rustic are grinzi, coloane sau pardoseli din lemn sau piatra. Daca nu aveti aceste elemente in casa dvs., este posibil sa adaugati grinzi sau stalpi falsi pentru a obtine acest aspect. De asemenea, puteti acoperi podeaua cu o podea plutitoare din lemn.

Japandi

Designul interior Japandi este un amestec de stil nordic si japonez. Pur si simplu, Japandi este o tendinta hibrida cu flerul modern al designului scandinav si combinat cu eleganta atemporala a esteticii japoneze pentru a crea un stil care reuneste tot ce este mai bun din ambele lumi. Nu este greu de inteles de ce au fost combinate aceste doua stiluri. Desi provin din diferite parti ale lumii, impartasesc principii similare. Ambele sunt minimaliste. Ambele subliniaza importanta crearii de spatii bazate pe functii definite, cu cateva piese, mai degraba decat o abundenta de decor.

Stilul vintage

Desi este un stil care este folosit de multi ani, va continua sa fie folosit si anul acesta. Mobilierul in stil art deco sau clasic, actualizat cu materiale si texturi contemporane, va fi foarte prezent in designul interior. Pot avea si o nota boho.

Cele mai citite articole