Transformă-ți vechea bicicletă în una electrică cu Dream Wheel

Bicicletele electrice sunt tot mai căutate astăzi atât de tineri, cât și de persoane mature. Există și situații în care o astfel de opțiune nu este cea mai bună pentru tine. De exemplu, atunci când îți place prea mult actuala ta bicicletă normală sau când pur și simplu nu îți permiți o bicicletă electrică. Chiar și în astfel de situații există o soluție. Soluția se numește Roata Electrică Dream Wheel.

      Dream Wheel este o roată autonomă, acționată de un motor, care poate transforma rapid și ușor o gamă largă de biciclete obișnuite în biciclete motorizate.

      Altfel spus, o astfel de roată îți permite să adaugi un motor unei biciclete pe care deja o deții și pe care o iubești și este de obicei mult mai accesibilă din punct de vedere financiar decât o bicicletă electrică. De asemenea, această roată electrică vine în mai multe dimensiuni, astfel încât să se poată potrivi unui număr cât mai mare de biciclete. Roata Electrică Dream Wheel este disponibilă în 4 dimensiuni: 20 inch / 24 inch / 26 inch / 27.5 inch.

      Această roată electrică este proiectată pentru a se potrivi cu aproape orice model de bicicletă. Instalarea ei se face extrem de simplu: tot ce trebuie să faci este să schimbi roata bicicletei tale obișnuite cu această roată prevăzută la mijloc cu um motor.  Dream Wheel vine cu o anvelopă montată, care poate fi desigur schimbată sau înlocuită cu orice altă anvelopă.

Cele mai citite articole

      Odată instalată această roată electrică pe vechea ta bicicletă, vei beneficia de 3 viteze, ce îți vor fi de mare folos atunci când ești prea obosit să pedalezi. Dream Wheel este prevăzută cu un motor de 36V/240W alimentat cu o baterie de 36V, 115 WH Panasonic. Este vorba despre o baterie regenerabilă care se încarcă atunci când pedalezi.

Motorul de la nivelul roții, cel care pune în mișcare vechea ta bicicletă, este controlat de o unitate care se montează pe ghidon și este prevăzută cu un display LCD. Aici îți vor fi indicate viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, numărul de km parcurși, viteza în care este bicicleta.

În comparație cu alte modele de roți electrice, Dream Wheel cântărește doar 7 kg, un lucru foarte important pentru cei care conduc o bicicletă. Cu cât roata electrică este mai ușoară, cu atât vei putea să ridici mai ușor bicicleta atunci când vrei să sari peste o groapă sau o bordură, sau când vrei să o transporți.

Dream Wheel este ideală pentru cei care obișnuiesc să se deplaseze mult pe bicicletă, pentru că le permite să transforme bicicleta clasică într-una electrică. Atunci când simți că nu mai poți pedala sau trebuie să urci o stradă în pantă, pur și simplu pui în funcțiune roata electrică și nu va mai fi nevoie să pedalezi. Roata electrică va propulsa bicicleta ca și cum este una cu motor, iar când începi să pedalezi, motorul Dream Wheel se va reîncărca.

Cele mai citite articole