Vitrine frigorifice verticale: Ce să iei în considerare, atunci când le alegi?

Într-o cofetărie, o vitrină frigorifică verticală subliniază atractivitatea prăjiturilor și a altor deserturi, în condițiile unui consum redus de energie electrică. 

O vitrină rece verticală bună împletește aspectul cu funcționalitatea 

Alegerea vitrinelor moderne de afișare aduce, de asemenea, economii semnificative legate de funcționarea ulterioară a dispozitivului, deoarece noile componente utilizate pentru producție se caracterizează printr-un consum redus de energie și rezistență ridicată la toți factorii externi legați de utilizarea de zi cu zi.

Fiabilitatea în industria HoReCa este foarte importantă, deoarece în cazul unui eșec, dimensiunile vitrinei de afișaj și necesitatea de a proteja produsele de cofetărie și/sau patiserie pot cauza multe probleme. Pe cale de consecință, trebuie să ai încredere în echipamentele fiabile care se remarcă prin utilizarea fără rateuri. 

Un avantaj suplimentar îl reprezintă circulația continuă a aerului în vitrinele frigorifice care ajung la toate colțurile, asigurând temperatura potrivită. 

Zgomot redus, iluminare bună: criterii importante pentru o vitrină frigorifică modernă 

Important este că vitrinele frigorifice verticale fabricate astăzi se caracterizează și prin emisii de zgomot reduse, ceea ce asigură un confort sporit de utilizare, atât pentru personal, cât și pentru clienți. 

Protecția suplimentară pentru produsele depozitate în vitrine moderne de cofetărie este asigurată de soluții inovatoare sub forma unui sistem avansat de absorbție a umezelii și de drenare a condensului.

Acest lucru protejează produsele din interiorul vitrinei împotriva pierderii aspectului și menținându-le gustul atractiv. Pentru a oferi o viziune clară a produselor, modelele disponibile de vitrine au și o sursă externă de aer cald. 

Cele mai citite articole

Dacă vrei să alegi echipamentele frigorifice potrivite magazinului de cofetărie sau patiserie, ar trebui să ții cont de consumul de energie electrică și de capacitatea unității, precum și de iluminatul adecvat al acestuia. 

Alegerea echipamentului potrivit nu numai că subliniază atractivitatea spațiilor, stârnind încredere în rândul clienților, dar, cel mai important, va accentua în mod eficient și calitățile vizuale ale produselor vândute, asigurând accesul practic și ușor la acestea. 

Un alt aspect legat de selecția afișajului de cofetărie adecvat este iluminarea acestuia, care din perspectiva cumpărătorului joacă unul dintre rolurile principale (culoarea caldă a luminii va sublinia calitățile vizuale ale produselor de cofetărie/patiserie, afectând mai puternic simțurile clientului). Merită să ne amintim că, atunci când cumpărăm, suntem ghidați în principal de ochii noștri, deci merită să luăm în considerare cea mai bună soluție de etalare luminoasă a produselor alimentare într-o vitrină.

Iluminatul cu LED va pune în valoare produsele ce sunt expuse la vânzare, asigurând în același timp un consum redus de energie electrică, ceea ce se traduce implicit și printr-un profit mai mare. 

Producătorii de vitrine de cofetărie permit orice configurație a produselor, deoarece oferă posibilitatea de a amplasa polițe în interior la înălțimi diferite, comercianții putându-le adapta astfel la dimensiunea bunătăților oferite spre vânzare. 

În funcție de spațiul localului, este posibil să alegi soluția optimă: vitrinele moderne de cofetărie vor funcționa în orice moment al anului, indiferent de temperatura exterioară.

Vrei să comanzi vitrine frigorifice verticale de calitate la preț promoțional? Le găsești acum pe TC Romania Crown Cool!

Cele mai citite articole