Alege echipamente de răcire performante, pentru o bere de calitate

Răcitoare de bere la preț promoțional găsești pe site-ul TC Romania Crown Cool. Ai nevoie de coloane de bere, răcitoare mobile, răcitoare pe tejghea, răcitoare sub tejghea sau răcitoare KEG? Sunt o mulțime pe tcromania.com!

Indiferent dacă servești bere autohtonă sau băuturi artizanale locale, a oferi clienților bere la halba care a fost răcită corespunzător le poate îmbunătăți acestora satisfacția și experiența. 

Deoarece butoaiele pot fi schimbate cu ușurință cu un sortiment de bere diferit după ce s-au golit, investiția într-un sistem de distribuire a berii poate oferi în mod cert noi propuneri de bere draft care îi face pe clienți sa revină.

Când cumperi un sistem de răcire pentru bere la halbă, ai mai multe configurații diferite pe TC Romania Crown Cool dintre care să alegi. Unele modele au doar un robinet, ceea ce este optim pentru companiile care doresc să ofere bere la halbă, dar nu au nevoie de un sistem mai mare, precum ar fi o unitate de catering care furnizează bere în cadrul unui eveniment special (petrecere de nuntă sau botez, aniversare, lansarea unui produs de firmă etc.).

De ce tip de răcitor de bere am nevoie?

Există trei tipuri de răcitoare de bere:

– sub baie de apă;

– răcitoare uscate;

– răcitoare hibride. 

Tipul de răcitor pentru bere de care ai nevoie depinde în foarte mare măsură de modul în care îl vei folosi.

În practică, majoritatea sistemelor de bere la halbă au una sau două coloane de robinet și între unul și patru robinete. Aceste modele pot fi alimentate de obicei de două, trei sau chiar patru butoaie.

Mai mult decât atât, o idee ar fi chiar instalarea unui sistem de bere la halbă cu spațiu suplimentar pentru butoaie, care va permite să păstrezi un butoi suplimentar din cea mai populară bere în dulap, reducând timpul de servire care se poate pierde la preluarea unui butoi nou.

  • Răcitoare baie sub baie de apă sub tejghea

În cazul acestui tip de răcitoare cu baie de apă, după cum sugerează și numele, folosești o baie de apă pentru a vă răci berea. Această baie de apă durează aproximativ 1,5 până la 2 ore pentru a se răci, oferindu-le un timp de pornire mai lung. 

Acest lucru, împreună cu baia de apă care trebuie umplută cu apă, le face mai puțin utile pentru utilizarea mobilă. Un mare avantaj al răcitoarelor de apă de sub blat (tejghea) este opțiunea de a răci o mulțime de tipuri diferite de bere în același timp. 

Unele răcitoare cu baie de apă sub blat pot fi livrate cu până la 4 serpentine de răcire, oferindu-vă opțiunea de a răci 4 tipuri diferite de bere în același timp! Răcitoarele cu baie de apă sunt, prin urmare, cele mai utilizate în baruri ca răcitoare de sub tejghea.

  • Răcitoare de bere uscate

Răcitoarele uscate folosesc aerul pentru a vă răci berea. Au nevoie doar de un timp scurt pentru a funcționa la parametri, aproximativ 10 minute, pentru a ajunge la temperatura potrivită. 

Acest timp scurt de răcire și faptul că nu au nevoie de apă, conduce la realitatea obiectivă că răcitoarele uscate să fie perfecte pentru a fi folosite ca distribuitor de bere mobil sau distribuitor de bere închiriat. 

Mai mult decât atât, poți utiliza un răcitor uscat ca un răcitor sub blat, de exemplu într-un bar mobil. Răcitoarele uscate vin cu maximum 2 serpentine de răcire a berii.

  • Răcitoare hibride

Răcitoarele pentru bere de acest tip folosesc tehnologia de la echipamentele cu baie de apă sub tejghea, cât și tehnologia de la răcitoarele uscate pentru a crea un răcitor hibrid puternic. 

Aceste răcitoare folosesc atât o baie de apă, cât și aer pentru a vă răci berea. Acest lucru le oferă avantajele ambelor tipuri de răcitoare. Au un timp scurt de răcire, sunt ușor de utilizat inclusiv pe post de dozator mobil de bere și pot avea un număr mai mare de serpentine de răcire. Răcitoarele hibride sunt așadar foarte flexibile și pot fi folosite cu ușurință unde și când doriți.

Alegerea răcitorului de bere după dimensiunea clientelei

Mărimea clientelei este un factor important în determinarea tipului de distribuitor de bere de care ai nevoie. Pentru o petrecere de 100 de persoane ai nevoie de un răcitor de bere mult mai puternic, decât pentru o petrecere mică în aer liber cu doar 10 persoane. 

Capacitatea echipamentelor de răcire a berii este dată în litri de bere pe oră. Pentru a calcula numărul de litri de bere rece de care ai nevoie pentru a vă servi petrecerea, barul sau restaurantul, trebuie sa știi câți oameni vei servi, inclusiv câte beri vor bea într-o oră.

Pentru petreceri mai mici sau localuri unde nu se servește bere în cantitate mare, va fi suficient un răcitor cu o capacitate de 15 până la 25 litri/oră.

Pentru evenimente de dimensiuni medii, petreceri și evenimente corporate, este potrivit un echipament de răcire a berii cu o capacitate de 25 până la 35 litri/oră.

Restaurantele cu un flux mare de consumatori folosesc echipamente gen răcitoare cu o putere de până la 80 litri/oră.

Intră acum pe tcromania.com și alege răcitorul de bere potrivit pentru nevoile firmei tale HoReCa!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole