Alexandra Dulgheru va da tenisul pe arhitectura sau design in viitor

Are 21 de ani si este in prezent cea de-a 29-a, cea mai buna, jucatoare de tenis din lume. A debutat in tenisul profesionist in 2005, dar a jucat primul turneu WTA abia in 2009, la Varsovia, competitie pe care a castigat-o de doua ori.

Ea este Alexandra Dulgheru si sambata, 13 noiembrie, a fost invitata Danei Rogoz la emisiunea De Suflet, astfel ca romanii din intreaga lume sa o cunoasca mai bine pe tanara tenismena, la ProTv International.

Tanara a vorbit deschis si cu multa naturalete despre competitiile prin care a trecut, orasul ei de de suflet, Londra, si s-a bucurat de cateva surprize.

Cele mai citite articole

Prima dintre ele i-a fost facuta de prezentatoarea Stirilor Sportive, Raluca Arvat. Ea a venit special in platoul emisiunii pentru a sta de vorba cu tanara tenismena, iar Alexandra s-a bucurat de aceasta intalnire si a primit in dar cateva obiecte. Printre ele, si o palarie pe care Raluca si-a scos-o la propriu in fata romancei, care a reusit aceste performante in tenis.

O alta surpriza a constat in cel mai recent album “Love is for free” semnat chiar de Smiley, artist pe care Alexandra il admira, spunand ca i-a placut trupa lui inca de la inceput. Mai mult decat atat, Dana Rogoz a continuat seria momentelor surprinzatoare, cand a anuntat-o pe Alexandra ca poate vorbi cu Smiley, prin telefon.

Sursa

Cele mai citite articole