Arta layering – Creează ținute cool cu ajutorul suprapunerilor de bijuterii

Atunci cand o persoană deține mai multe coliere din aur și nu se poate decide pe care să-l poarte trebuie să știe că există în prezent un trend în materie de accesorii care poartă numele de layering

Este arta suprapunerii bijuteriilor pentru a crea efecte inedite, într-un stil aparte, cu eleganță și originalitate. O vizită într-un magazin de bijuterii din aur poate oferi numeroase idei creative persoanelor interesate de acest trend, ele având la dispoziție o gamă variată de modele de dimensiuni diferite.

Cum combini colierele din aur într-o ținută cool?

Un lanț de aur fin și simplu, la baza gâtului este o necesitate. Un lanț de aur funcționează ca un accesoriu de sine stătător, el fiind o piesă versatilă, ce se poate integra cu ușurință în orice ținută de zi sau de seară. În plus, aurul este cea mai bună alegere pentru un colier în contextul în care persoana intenționează să îl poarte des. 

Stilurile moderne și minimaliste sunt alegeri perfecte pentru conceptul de stratificare. Se alege un singur pandantiv cu un mic diamant, acesta adăugând acea notă perfectă de strălucire. Colierele cu diamante, cu diferitele lor modele și stiluri reprezintă arma secretă a oricărei persoane care optează pentru aspectul stratificat al accesoriilor, deoarece pot fi așezate atât la baza gâtului, cât și mai jos, în zona decolteului, creând astfel un look de senzație.

Ce aspecte sunt definitorii în cazul artei layering?

Cele mai citite articole

Regula de aur a artei layering este simplitatea. Cu trei coliere din aur, de lungimi diferite, nimeni nu poate să dea greș. Unul dintre acestea poate să prezinte o piatră pentru un plus de culoare sau strălucire de diamant.

Includerea unui pandantiv în stilul layering de purtare a colierelor este o opțiune sigură în contextul în care se integrează armonios în zona gâtului, creând un efect vizual deosebit.

De aceea, opțiunea pentru forme simple, clasice, care nu se demodează în timp, este cea mai inspirată. O floare, o cruciuliță sau conturul unei inimi sunt ușor de integrat în straturile de coliere. Se pot combina diferite modele de pandantive, pe lanțuri de lungimi variate. De exemplu, un lanț scurt de aur cu un pandantiv cu perlă, plasat chiar la baza gâtului, și un colier mai lung, cu diamante creează un efect uimitor.

În arta layering nu există limite, există doar câteva reguli de bază. Detaliile și notele personalității fiecărei femei pot fi oricând adăugate pentru un efect maxim, un look inedit, care să reflecte stilul și personalitatea celei care poartă bijuteriile din aur.

Cele mai citite articole