Brad de Craciun artificial – avantajele care il diferentiaza de bradul natural

La ora actuala este usor de gasit in orice magazin de accesorii pentru casa, la costuri care variaza foarte mult in functie de inaltime, accesorii (cum ar fi iluminatul integrat sau zapada artificiala deja aplicata) si materiale.  Un brad de Craciun artificial de pe BraziCraciun.net se diferentiaza cu usurinta de cel natural prin multitudinea de avantaje.

Mai multe tipuri de brazi disponibili

Brazii artificiali sunt disponibili in diferite dimensiuni: este deci foarte usor sa gasim modelul perfect pentru spatiul pe care il avem la dispozitie: subtire daca incaperea este inalta, mic pentru camerele nu foarte mari, extra-mare pentru cei care au o camera de zi spatioasa. Si apoi puteti alege si culoarea, de la cel mai clasic verde la alb, de la albastru la rosu. Exista, de asemenea, modele cu ramuri inzapezite sau cu lumina integrata.

Spatiu pentru creativitate

Daca nici macar ideea de pernute nu va satisface pe deplin si doriti sa creati o opera de arta cu adevarat unica, ati putea sa va ganditi sa montati o mica scena de nativitate sub brad. Puteti face orice fel de solutie cu propriile maini. Poti folosi constructii din poliester si sa recreezi o mica grota in interiorul careia sa introduci pastori, pruncul Iisus, Maria si Sfantul Iosif. Alternativ, puteti folosi ciobani mai mari si sa ii asezati in jurul bradului de Craciun, ca si cum ati recrea un fel de incinta in care sa puneti paie si alte elemente.

Cum sa ascundeti baza bradului de Craciun

Cele mai citite articole

Urmatorul este un ghid interesant despre cum sa ascundeti baza bradului de Craciun. Acest lucru se poate face in mai multe moduri. Puteti opta pentru cumpararea unei solutii gata facute, cum ar fi o husa clasica de baza, sau puteti alege sa creati o husa pentru baza bradului folosind cateva decoratiuni.

Daca doriti sa achizitionati o husa de baza, tot ce trebuie sa faceti este sa evaluati dimensiunea bazei bradului si sa cautati o husa care sa ascunda picioarele inestetice care sustin bradul de Craciun. Acestea sunt disponibile in diferite culori, modele si materiale. Cele mai frumoase sunt, cu siguranta, cele din tesatura. In acest sens, sfatul este, evident, de a alege modelele care se potrivesc cel mai bine stilului decorativ al bradului. O idee excelenta ar fi sa optezi pentru un capac de baza care sa aminteasca de decorul bradului.

Se poate alege intre modele de arbori conici, mai mult sau mai putin voluminosi, etc. O alta diferenta consta in faptul ca unii arbori au o asa-numita baza vizibila. In acest caz, ne referim la picioarele bradului care sunt vizibile, deoarece nu exista ramuri care sa acopere baza. Aceasta trasatura poate fi inestetica, deoarece confera bradului un aspect nefiresc. Pentru a rezolva aceasta problema, este necesar sa intelegem cum sa ascundem baza bradului de Craciun.

Calitate si practicitate

Cei mai noi brazi sunt realizati din materiale inovatoare, ignifuge si non-toxice, care creeaza o iluzie perfecta.  In comparatie cu cele reale, acestea nu au nevoie de udare si nu sufera daca se incalzeste casa. De asemenea, sunt extrem de usoare pentru transport si usor de demontat si reasamblat.

Intretinere si siguranta

Bradul artificial nu necesita o intretinere speciala. Pe de alta parte, nu pierde ace care ajung peste tot.

Cele mai citite articole