De ce să închiriezi mobilier pentru nunta ta

Odată cu începerea oficială a sezonului de evenimente, lumea este tot mai dornică de petreceri și evenimente de orice formă și dimensiune – chiar dacă nu este cel mai bun moment de organizat în această perioadă.

Însă dacă s-a hotărât organizarea unui astfel de eveniment, părţile implicate sunt în febra pregătirilor. Evenimentul trebuie să fie unul de succes, după care oamenii să vorbească mult timp. Cum rămâne însă cu locaţia, cu mobilierul? Închirierea mobilierului potrivit pentru evenimente este foarte importantă pentru a face o impresie bună. 

În multe cazuri, se doreşte închirierea mobilierului pentru nuntă. Persoanele interesate pot găsi cu ușurință mobila pentru evenimente. Specialiştii în domeniu oferă o gamă largă de produse: de la fotolii, mese rotunde, mese cocktail etc. O astfel de soluţie prezintă nenumărate avantaje şi anume:

Este mai ușor și mai rapid

Închirierea unui model anume de scaun, precum scaune horeca, este esențială atunci când aceasta nu este asigurată de locaţie. De asemenea, închirierea este necesară pentru nunțile organizate în grădină sau în aer liber. Există foarte multe opțiuni, pe piaţă fiind  numeroase companii specializate în acest domeniu. Se pot consulta cataloagele pentru a vedea toate produsele disponibile. Acestea constau din diverse piese de mobilier care răspund nevoilor și tematicii evenimentului. Este necesară contactarea companiei respective pentru verificarea disponibilităţii mobilierului şi apoi rezervarea online.

O economie în buget

Cele mai citite articole

Închirierea unei locaţii este una dintre principalele cheltuieli. Un spațiu magnific aduce valoare adăugată acestui eveniment special. Cu toate acestea, este posibil să se creeze o atmosferă excepțională cu accesoriile potrivite. Totul depinde de decor. Însă se poate opta pentru pachete de servicii la prețuri mai mici. Aceleași tarife diferite se aplică și mobilierului închiriat. Clientul are de ales între mai multe modele: tradițional, oriental, modern, contemporan etc. 

Un alt factor de luat în considerare îl reprezintă materialele utilizate. Unele dintre ele aduc un plus de eleganță și rafinament. Dar se poate şi fără fețe de masă și huse pentru scaune, mai ales dacă evenimentul se doreşte a fi rustic şi dacă mobilierul ales este de calitate. În acest fel, se vor economisi și mai mulți bani.

O economie de timp şi de nervi

Majoritatea companiilor de închiriere au un site web sau o pagină de socializare. Se poate face alegerea mobilierului online. Această tehnică înseamnă timp economisit, deoarece se obțin instantaneu toate informațiile utile. Astfel este evitată călătoria prin oraș pentru o întâlnire oficială. Dacă este necesar, se pot face și modificări la comandă – contractele de închiriere mobilier sunt destul de flexibile.

Mai mult timp înainte şi după eveniment 

Prin închirierea mobilierului de la companii specializate, clientul beneficiază şi de alte avantaje. Ca nişte buni profesioniști, aceste companii se vor ocupa de livrarea şi asamblarea mobilierului comandat – scutind astfel clientul de o sarcină grea. Tot echipa va efectua demontarea și preluarea mobilierului după ceremonie.

În concluzie

Planificarea unui eveniment implică foarte mult timp şi stres. Din fericire, acestea pot fi eliminate apelând cu încredere la serviciile de  închiriere mobilier evenimente.

Cele mai citite articole