Rochii de seară-minimalism și eleganță

Evenimente elegante se pot ivi oricând pe parcursul unui an, indiferent de anotimp, de aceea mereu trebuie să avem garderoba pregătită pentru acestea. Când vine vorba de ținutele de seară, eleganța nu înseamnă neapărat paiete, sclipici sau pietre prețioase pe întreaga rochie. Minimalismul poate deveni cel mai bun prieten al eleganței atunci când alegem o rochie simplă, pe care o accesorizăm corect. Pe www.neer.ro putem găsi atât rochii elegante, cât și accesoriile potrivite pentru acestea. Pentru a avea o apariție care să atragă toate privirile, trebuie să găsim rochia care să ne avantajeze, să alegem cele mai potrivite accesorii pentru aceasta și să pășim cu încredere spre eveniment. Deoarece „simplul” poate deveni foarte elegant, iată câteva idei cu care sigur nu vei da greș:

Umerii goi


Alegând o rochie de seară care lasă la vedere zona umerilor, gâtului și claviculelor, reușim să facem loc unor accesorii care ne pot îmbunătăți ținuta. Fie că optăm pentru un colier finuț sau unul cât mai strălucitor, pentru o pereche de cercei lungi sau punem accent pe o piele glowy, atenția va merge către acea zonă. Pentru a lăsa zona și mai liberă, putem opta și pentru o coafură care să strângă părul la spate sau într-o parte.

Volănașe

Dacă ne dorim ca rochia să nu aibă imprimeu, să fie cât mai simplă, dar cât mai jucăușă și cu ceva aparte, putem alege o rochie cu volănașe. Aceste suprapuneri de material vor da impresia că rochia este una foarte complexă. Ele pot fi poziționate în zona mânecii, în zona inferioară a rochie sau chiar pe toată lungimea acesteia.

Nuanțe închise

Cele mai citite articole

Deși orice culoare poate fi integrată într-o ținută elegantă, rochiile în nuanțe închise rămân cele mai bune alegeri, fiind și foarte ușor de asortat. Printre cele mai elegante nuanțe se regăsește clasicul negru, alături de roșu, bleumarin și verde smarald. Aceste culori arată foarte bine pe materiale precum catifeaua și satinul.

Șliț

Deși există zvonuri că șlițul ar fi ceva vulgar, acesta nu face decât să aducă un plus foarte mare de eleganță. Indiferent de lungime rochiei, un astfel de artificiu vestimentar este binevenit. În cazul rochiilor lungi acesta este de cele mai multe ori elementul cheie al ținutei, garantând eleganță.

Cele mai citite articole