7 soluții pentru a folosi ușile de sticlă într-o locuință elegantă

Ușile de sticlă fac ca interiorul unei locuințe să pară unul sofisticat. Totuși, pentru a scoate în evidență un lucru anume, contează foarte mult ce idei de design interior aveți atunci când alegeți să folosiți uși din sticlă în locuința dvs. Iată câteva idei de care puteți ține cont:

1.Ușă de sticlă pe post de perete separator între living și balcon

Dacă aveți un living cu deschidere către balcon, cu siguranță aveți noroc. Profitați din plin de acest loc și montați o usa de sticla între ele, ca separator, în loc să blocați spațiul cu un perete. Puteți opta pentru o ușă complet transparentă din sticlă securizată, cu rame din aluminiu.

2.O ușă de sticlă pentru baie 

O cabină de duș spațioasă este ceva ce toată lumea dorește. A obține o astfel de cabină nu este atât de greu. Trebuie doar să montați în baie unperete fix și o ușă batantă, pliantă sau culisantă.   Vă va oferi tot confortul necesar și veți beneficia de mai mult spațiu în baie.

3.Ușă glisantă pentru apartamentul vostru modern

Apartamentul dvs. modern ar trebui să aibă o ușă la fel de modernă. Ușa glisantă din sticlă este o alegere înțeleaptă și binevenită într-o locuință, ajutându-vă să economisiți spațiu și să faceți camera să pară mai mare și mai luminoasă.

4.Ușă din sticlă neagră pentru balcon

Dacă aveți un balcon deschis și spațios ca o terasă, vă rugăm să nu stricați frumusețea acestuia alegând o ușă simplă. Mizați pe o ușă glisantă din sticlă, tip bifold, cu cadru de culoarea lemnului, redefinind frumusețea casei dvs. Alegeți o sticlă de culoare neagră, astfel încât să aveți intimitate.

5.Ușă din sticlă pentru bucătărie

În cazul în care iubiți bucătăriile open space, dar sunteți sensibili la mirosul de mâncare ce ar putea pătrunde în camera de zi, atunci puteți apela la o soluție modernă și foarte practică.. Sigur că există multe idei de amenajare a unei bucatarii, dar o ușă glisantă din sticlă sub forma unui perete despărțitor, care să separe living-ul de zona de bucătărie este o idee excelentă pentru a păstra contactul cu invitații și a împiedica și răspândirea mirosului de mâncare.

6.Ușă de sticlă cu detalii din fier forjat 

Fierul forjat are un finisaj mat, ceea ce îl face un metal popular folosit în mobilierul de decor. O ușă de sticlă cu detalii simple de fier forjat va arăta elegant și va face ca locuința dvs. să pară încântătoare.

7.Ușă simplă de sticlă fără toc pentru biroul de acasă

Designul elegant face ca ușile fără toc să pară extravagante. Nu este nici o ușă formală, nici casual. Camera dvs. de birou de acasă merită să aibă o ușă de sticlă atât de frumoasă. Această idee poate fi utilă și în clădiri comerciale.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole