Cum poți beneficia de un împrumut direct din confortul casei tale?

Obținerea unui împrumut nu mai este atât de dificilă precum ar putea părea. Persoanele care au nevoie rapid de o sumă de bani și nu vor să apeleze la soluțiile clasice de creditare, cum ar fi creditele bancare sau nebancare, au la îndemână o soluție eficientă prin care pot să obțină ușor sumele de care au nevoie. 

Este vorba despre creditul de la amanet, care se obține rapid în schimbul unor garanții din aur. Acestea reprezintă bijuterii precum brățări, cercei, inele sau alte accesorii fabricate din acest metal prețios. 

Multe persoane au astfel de bunuri în posesie, iar în situațiile delicate din punct de vedere financiar le pot folosi pentru a obține un credit de la amanet. 

Care sunt condițiile pentru a amaneta garanții din aur?

Complexitatea procedurii de obținere a unui împrumut bancar devine un adevărat impediment pentru persoanele care au nevoie rapid de bani, din cauza unei urgențe de ordin financiar. În astfel de situații, timpul este foarte important, iar așteptarea unei aprobări de la o instituție financiară poate să dureze chiar și luni de zile. 

Cele mai citite articole

În schimb, împrumutul de la amanet este departe de procedurile complicate asociate creditelor bancare. Pentru a obține un astfel de împrumut, sunt necesare doar garanții din aur și o carte de identitate valabilă. Mai mult de atât, există și varianta de a obține un împrumut direct din confortul propriei case. 

Aceasta este probabil cea mai avantajoasă soluție pentru persoanele care vor să evite deplasările sau pentru cei care au un program încărcat și nu au timp să meargă la agenția de amanet. 

Cum se poate obține un împrumut fără deplasări?

Opțiunea de a solicita un împrumut de la amanet direct din confortul casei este oferită prin prisma serviciului “amanet de acasă”, ce nu implică deplasări sau costuri suplimentare. Procedura este una foarte simplă. Cei care își doresc să obțină un împrumut rapid trebuie să completeze un formular scurt, în care vor indica tipul de aur și gramajul bijuteriei pe care doresc să o amaneteze.

Pasul următor este constituit de programarea orei și a zilei în care vor fi ridicate bijuteriile. Transportul este gratuit, iar clientul primește banii în cont după evaluarea bunurilor. Trebuie menționat faptul că persoana care amanetează bunurile poate să refuze oferta pe care o primește din partea amanetului. Oferta finală se primește printr-un e-mail și se confirmă din cont, de unde se pot face și alte operațiuni, cum ar fi prelungirea, achitarea sau refinanțarea împrumutului. 

Așadar, amanetul de acasă este un serviciu modern, caracterizat de rapiditate și siguranță. Obținerea unui împrumut este simplificată și presupune respectarea a câțiva pași simpli, printre care completarea unui formular și crearea unui cont. 

Cele mai citite articole