Electrocasnice esenţiale atunci când te muţi în casă nouă

Cumpărarea echipamentului inițial pentru prima ta casă este asociată cu sentimente amestecate și o anumită incertitudine. Primul apartament este o piatră de hotar în viața fiecărui tânăr adult. Pentru prima dată te poți  bucura de această libertate, independență și autonomie deosebită în proprii tăi patru pereți. Este un sentiment grozav și ar trebui sărbătorit corespunzător. Spre deosebire de toate viitoarele apartamente în care te vei muta în viața ta, cu primul tău apartament chiar pleci de la ˝zero˝. Dar de ce ai nevoie pentru acest nou început? Colecţia de electrocasnice importante, începe astăzi cu această mică lista de cumpărături pentru echipamentul esențial.

În primul rând ai nevoie de electrocasnice mai mari, cum ar o mașină de spălat rufe, frigider și congelator, aragaz, mașină de spălat vase, aspirator, aparatul de cafea.

Cele mai importante electricasnice pentru casa ta

Mașina de spălat rufe

În zilele noastre, aproape nimeni nu își poate imagina spălarea rufelor cu mâna într-o cadă de spălat sau chiar într-un lighean. Din fericire, datorită invenției mașinii de spălat, zilele obositoare de spălat rufe cu mâna, sunt de domeniul trecutului și te poți bucura de rufe curate și proaspăt parfumate în fiecare zi cu noua tehnologie. Așadar, cu siguranță, într-o casă nouă ai neaapărat nevoie de cea mai bună masină de spalat rufe. Te asigur că îți poate îmbunătății mult viata.

Frigider și congelator

Viața fără frigider este practic de neimaginat pentru majoritatea oamenilor, deoarece fără el multe feluri de mâncare ar deveni necomestibile după o perioadă scurtă de timp. Cumpărăturile săptămânale practice și care economisesc timp ar fi o imposibilitate. La fel de indispensabile sunt congelatoarele, cu ajutorul cărora alimentele pot fi făcute să reziste mult mai mult timp. Au existat depozite frigorifice primitive cu câteva sute de ani în urmă, dar acestea trebuiau răcite cu blocuri uriașe de gheață, ceea ce era costisitor și laborios.

Aragaz electric

Realizarea rapidă a unei porții de spaghete, coacerea unui tort delicios sau pur și simplu încălzirea resturilor de ieri – toate acestea nu reprezintă o problemă cu aragazul și cuptorul electric. Acolo unde cu decenii în urmă o sobă solidă din fontă trebuia să ardă laborios cu lemne, astăzi te poți bucura de avantajele plitelor cu inducție și ceramică. Aragazurile electrice nu sunt doar mai ecologice decât toate aparatele de gătit, dar sunt și de multe ori mai sigure de utilizat.

Mașina de spălat vase

Mașina de spălat vase poate fi găsită acum în aproape orice gospodărie. Mulți își mai amintesc cu groază cum erau nevoiți să ajute la spălarea vaselor în copilărie. Cât de ușor este în zilele noastre când poți pune rapid vasele murdare în mașina de spălat vase și lași tehnologia să facă toată treaba. Dacă alegi programul de spălare potrivit, o mașină de spălat vase modernă folosește și mult mai puțină apă decât ai avea nevoie pentru a spăla vasele manual.

Aspirator

La fel ca în trecut, aduci mizeria și murdăria în casă în fiecare zi. Dar acolo unde covoarele trebuiau bătute cu efort fizic complet, astăzi ai aspiratorul ca o armă rapidă și eficientă împotriva murdăriei ușoare și grosiere. Fie cu sau fără sac, cu un amplificator de putere de aspirație sau cu perie pentru părul animalelor de companie, în zilele noastre există un aspirator potrivit pentru toată lumea.

Aparat de cafea

Mulți oameni ar merge atât de departe încât să descrie aparatul de cafea ca fiind esențial pentru viață. O dimineață fără cafea proaspăt preparată ar fi un coșmar îngrozitor, iar gândul de a reveni la procesul de preparare manuală încercat și adevărat, ar fi un dezastru moderat. Indiferent dacă este un simplu aparat de cafea sau un aparat de cafea complet automat convenabil, aceste aparate de uz casnic pot crea cu ușurință o cafea delicioasă prin apăsarea unui buton. Un aparat de cafea, puțină apă și puțină cafea – asta este tot ce ai nevoie pentru a începe ziua proaspăt și treaz. Poate și puțin sport, de aceea nu ar fi rau să ai în casă și o bandă de alergat sau orice alt echipament care să te ajute să ai o viață mai sănătoasă.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole