Cum se închiriază corect o hală sau un spaţiu industrial?

Specialiştii care asigura servicii de închirieri spaţii industriale vin în sprijinul tuturor persoanelor ce necesită un punct de pornire al afacerii lor dar şi pentru acele persoane fizice ce administrează afaceri şi au nevoie de un spaţiu industrial pentru depozitare marfa, obiecte etc.

Avantajul închirierii unei hale este în primul rând dobândirea de libertate în ceea ce priveşte locaţia de desfăşurare a activităţii. O hală închiriată nu este pe toată viaţa şi automat nu exista obligativitatea de a rămâne în acel loc, dacă afacerea nu dă roade. Pe de altă parte, închiriere hala Bucureşti oferă multiple spaţii spre închiriere în diverse zone cheie din capitală, cu acces facil către toate arterele principale şi de interes.

Întrebuinţare hale

O hală este acel loc de dimensiuni mari, în care se pot depozita multiple mărfuri voluminoase cum ar fi: materiale de construcţii, mărfuri diverse ce urmează a fi introduse în magazine; de asemenea pot constitui locul de parcare al tirurilor sau al maşinilor de mare tonaj ce nu au un garaj propriu.

Cât costă?

În funcţie de zona aleasă pentru închirierea unei hale, va diferi şi preţul de închiriere. Preţurile sunt unele rezonabile şi aduc multiple avantaje celor ce aleg această opţiune de depozitare.

Locaţii hale de închiriat Bucureşti

Halele acoperă un spaţiu destul de larg în Bucureşti astfel că pot fi găsite în diverse locaţii cheie din capitală.

Închiriere hala Bucureşti sunt în toate zonele de afaceri apropiate Şoselei De Centură, de asemenea şi în zonele limitrofe localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti, Otopeni, Popești-Leordeni şi Pantelimon. Depozite de închiriat lângă cele două autostrăzi cunoscute şi drumuri naţionale ce pornesc din Bucureşti inclusiv zonele localităţilor Glina, Ştefăneşti, Dragomireşti, Bragadiru, Jilava.

Închirierea acestor spaţii se face fără a fi aplicat comision pentru chiriaş, lucru ce este de asemenea un avantaj.

Alte exemple de spaţii industriale de închiriat

Cele mai citite articole

Există mai multe exemple de spaţii industriale de închiriat ce pot fi alese în funcţie de modul în care urmează să fie folosite:

  Spaţii pentru depozitarea mărfurilor;

  Spaţii special concepute pentru a găzdui utilaje mari şi grele;

  Spaţii care împart zona de depozitare cu benzile de asamblare sau cu liniile de producţie;

  Spaţii care pot găzdui atât birouri cât şi zone de producţie;

  Spaţii în care se afla atât birouri cât şi depozite, zone de producţie şi zone de ambalare.

De ce chirie şi nu proprietate?

În primul rând pentru că alegerea terenului cât şi construcţia unei hale poate dura mult timp şi asta va ţine pe loc afacerea. În al doilea rând pentru ca găsirea unui teren optim şi cu facilităţi deschise către afaceri sunt din ce în ce mai reduse şi la preţuri exorbitante; în al treilea şi nu în ultimul rând, pentru că închirierea unui spaţiu oferă libertate de mişcare în ceea ce priveşte relocalizarea afacerii pe care o deţine cineva. În cazul unei hale ca şi proprietate, relocarea afacerii poate fi făcută dificil şi de asemenea se pot pierde mulţi bani în acest timp pierdut.

Cele mai citite articole