De ce este nevoie de sisteme de parcare?

Sistemele de parcare au fost proiectate pentru a obține un maxim de locuri de parcare pe suprafețe de sol mici. Un număr suficient de locuri de parcare este un element crucial al infrastructurii din centrul orașului. Atunci când sunt construite centre comerciale mari sau centre medicale, de obicei se creează și soluții de parcare cu plată. În acest scop, se oferă toate componentele gestionării parcării dintr-o singură sursă: terminale de intrare și ieșire, precum și barierele corespunzătoare și bariere automate.

Prin conectarea la un server web, orice utilizator cu autorizația corectă poate accesa sistemul de parcare de oriunde din lume și poate elimina rapid orice defecțiuni. Controlul și monitorizarea spațiului de parcare și a sistemului de parcare pe mai multe etaje se efectuează prin intermediul browserului web al smartphone-ului, tabletei sau PC-ului.

Terminalele de intrare și ieșire

Terminalele de intrare și ieșire oferă confort maxim. Datorită afișajului color și a iluminării butonului de solicitare a biletelor și a slotului pentru bilete, este posibil accesul rapid și ușor la sistemul de parcare.

Verificare automată

Procedura de plată a plății automate

Datorită unui afișaj color, a ghidajului intuitiv al utilizatorului și a unui slot pentru bilete LED, plata biletului de parcare se face în cel mai scurt timp. Casa de marcat automată poate fi dotată standard cu un interfon cu modul de interfață pentru conectarea la un sistem telefonic. Sistemul de casierie acceptă monede, bancnote sau carduri de credit pentru un proces de plată rapid și ușor.

Cele mai citite articole

Opțional, poți alege dintre diferite sisteme de plată a valorii. De exemplu, centrele medicale, cinematografele sau hotelurile conectate la sistemul de parcare pot oferi clienților și pacienților lor o reducere la parcare.

De ce sunt necesare sisteme de parcare

Gestionarea parcării este acum utilă pentru reglarea traficului și optimizarea spațiilor de parcare neutilizate. Cu ajutorul noilor tehnologii, software-ul integrat oferă un set complet nou de soluții pentru a face față numeroaselor provocări și probleme care apar. O experiență bună de parcare corporativă este sănătoasă nu numai pentru companie, ci și pentru toți cei implicați. Problemele de parcare reprezintă o preocupare pentru aproape fiecare șofer de pe această planetă, acest proces zilnic fiind extrem de haotic și consumator de timp. Odată cu apariția unor noi sisteme de gestionare a parcării, tendințele parcării sunt obligate să se schimbe pe măsură ce industria evoluează.

Odată cu creșterea numărului de vehicule și creșterea ratei migrației urbane, găsirea unui loc de parcare în marile orașe a devenit o activitate obositoare și frustrantă.

Deși parcările tradiționale continuă să domine o mare parte din spațiul nostru, șoferii găsesc rareori un loc de parcare atunci când au nevoie de el.

 

Cele mai citite articole