De ce nu mi s-a aprobat un împrumut

Astăzi, contractarea unui împrumut rapid online este un serviciu care câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Ca urmare a crizei financiare, multe familii se confruntă cu sărăcia și mizeria, iar acest lucru le obligă să profite de microcredit, care este de fapt menit să dea o mână de ajutor în momentele dificile

Una dintre principalele întrebări adresate de împrumutați este de ce nu au fost aprobate pentru suma solicitată. Există mai multe motive pentru aceasta:

  • Istoric de credit inadecvat;
  • Datorii restante față de alte companii;
  • Lipsa documentelor personale;
  • Nu are vârsta de 18 ani;
  • Nici o adresă permanentă pe teritoriul țării;
  • Lipsa contractului de muncă;
  • Altceva.

Acestea și multe altele pot fi motive pentru respingerea cererii dvs. Cel mai frecvent refuz este rezultatul deteriorării dosarului de credit al solicitantului. De aceea, vă sfătuim să fiți stricți și decenți atunci când împrumutați bani. Serviți-vă creditele în mod regulat, astfel încât să puteți utiliza serviciul din nou la timp, atunci când este necesar.

Pot aplica din nou?

Fiecare cetățean are ocazia să aplice de câte ori dorește. Faptul că o companie nebancară v-a refuzat nu înseamnă că o altă companie care desfășoară aceeași activitate nu vă va aproba cererea.

Pentru cât timp pot aplica din nou?

Dacă în acest moment completați formularul online și cererea dvs. este respinsă, atunci câteva secunde mai târziu vă puteți încerca norocul în altă parte. Amintiți-vă că unele instituții au reguli și condiții mult mai stricte decât altele. Din acest motiv, vă sfătuim să identificați câteva companii de la care să solicitați bani rapizi.

Sursă: crediterapide24.ro

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole