De ce tot mai multe persoane aleg să îşi instaleze cabine de duş din sticlă fără rame

Din moment ce oferta Rom Decor este din ce în ce mai vastă în ceea ce priveşte cabinele de duş din sticlă de diverse dimensiuni, este necesar să fie prezentate detaliat avantajele pe care aceste cabine le au şi modul în care pot transforma complet un interior.

Cabine de duş din sticlă – avantaje generale

Cele mai importante avantaje care vin la pachet cu cabinele de duş din sticlă sunt următoarele:

    Costurile de instalare eficiente;

    Întreţinerea ieftină;

    Întreţinerea uşoară;

    Designul modern şi minimalist;

Cele mai citite articole

    Siguranţă în utilizare;

    Durabilitatea extinsă.

Cabinele de duş din sticlă fără rame au costuri eficiente

Un duș fără cadru, de înaltă calitate este mai eficient din punct de vedere al costurilor decât o cabină de duş clasică. Un astfel de duş vine la pachet cu tot ce are nevoie.  Deși vă va costa mai mult decât un duș înrămat, este mai durabil. În plus, economiile pe care le obțineți pe termen lung îl vor face să merite cheltuielile.

Cabinele de duş din sticlă măresc funcţionalitatea camerei

Majoritatea oamenilor sunt preocupați de scurgerile de apă atunci când iau în considerare un duș fără rame. Cu toate acestea, cu tăierea potrivită și potrivirea perfectă, se pot preveni aceste probleme și această opțiune poate fi chiar mai confortabilă decât alte variante. O cabină de duş ocupă mai puţin spaţiu, ceea ce face că baia să poată fi folosită mai uşor şi mai bine. În mod special în băile mici, acest aspect reprezintă un avantaj considerabil. Pentru cei care utilizează cabine de duş din sticlă amplasate direct pe podea, spaţiul util disponibil este mult mai mare.

Un duş de sticlă creşte valoarea proprietăţii

Deoarece un duş din sticlă este considerată un design de lux, crește valoarea unei proprietăți. Designul estetic plăcut și interiorul spațios îl fac mai atrăgător pentru noii cumpărători de case. De asemenea, faptul că duşul este montat de fiecare dată în mod corect aduce un alt avantaj considerabil pe care toţi utilizatorii ar trebui să îl ia în calcul. Cabinele de duş din sticlă moderne sunt şi mult mai sigure decât alte variante şi mai uşor de întreţinut, ceea ce face ca avantajele să nu se oprească doar la design.

Instalarea este întotdeauna făcută profesional

Indiferent de modelul ales, montajul se face de către profesionişti şi este mult mai minuţios, rezultând o cabină de duş perfectă. Balamalele ar trebui să fie atașate cât mai fix şi cât mai sigur pentru a preveni căderea ușii, în timp ce elementele de silicon ar trebui să fie uniforme pentru a preveni scurgerile. Pentru că se lucrează doar cu profesionişti, riscul ca ceva să nu meargă bine este redus.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, duşurile din sticlă sunt cea mai bună variantă pentru cei care vor să facă investiţii pe termen lung. O astfel de cabină de duş rezistă pentru mult timp şi îşi menţine frumuseţea, ceea ce este foarte important pentru cei care îşi doresc baia perfectă.

Cele mai citite articole