Haine de blana – tendinte la moda

Produsele din blana tunsa sunt un adevarat compromis. Astfel de haine de blana au aparut nu cu mult timp in urma, dar au reusit deja sa adune fane in jurul lor. Se spune ca acest sezon de iarna este marcat de acest produs. Tehnologia de fabricatie a produselor din blana tunsa este complet noua si, prin urmare, numarul de astfel de blanuri este in crestere. 

Astfel de haine de blana sunt foarte calduroase si confortabile, si nu oricine si le poate permite. Manecile ¾ si ⅓ au fost depasite de mult timp si nu vor reveni in randurile tendintelor pentru o lunga perioada de timp. Prin urmare, atunci cand alegi o haina de blana pentru iarna, da preferinta modelelor calduroase cu maneca lunga. 

Tendinta poncho revine din nou la moda

Pentru a capta atentia celorlalti, alege un poncho din par de ras sau opteaza pentru un iepure sau o vulpe arctica. O alegere buna ar fi si blana de leopard. O astfel de colorare te va distinge cu siguranta din multime si nu vei avea concurenti. 

Cele mai citite articole

Anul acesta s-a putut vedea un numar mare de haine de blana originale, anterior atat de rar diferite unele de altele. O haina de nurca cu asimetrie, o abundenta de mici detalii, o combinatie de materiale si texturi vor putea atrage atentia celorlalti. Alegand o astfel de haina de blana, vei fi cu siguranta in tendinte.

Haine de blana de nurca 

Inutil sa spunem ca nurca este si va fi mereu relevanta, indiferent de tendintele existente. Poate fi clasificata drept o blana clasica. Poti combina oricand o haina de blana de nurca atat cu o rochie de seara, cat si cu haine casual, deoarece aceasta este universala si practica. In acest sezon, da preferinta unei haine de blana decupata si la lungimea deasupra genunchilor. De asemenea, acest model este ideal pentru fetele care conduc o masina.

Astrahan Karakul revine din nou in tendinte

Anul acesta, fetele sunt mai predispuse sa cumpere haine de blana din acest material in negru, dar si haine de blana in bej, maro, gri si alb care arata grozav. Daca nu iti plac hainele de blana supradimensionate, acorda preferinta blanii de astrahan – produsul va sta pe silueta ta si nu va da masivitate.

Blana cu par lung 

Hainele de blana din vulpe argintie sunt incredibil de populare in acest sezon de iarna. Includerea unei optiuni bune ar fi vulpea arctica, vulpea argintie si ratonul. Astfel de haine de blana arata grozav si, prin urmare, se gasesc atat de des in garderoba fetelor care urmeaza in mod activ tendintele modei. Sunt incredibil de moi si pufoase, mai des poti gasi produse in nuante colorate, dar nu mai putin relevante vor fi si nuantele pastelate.

Cele mai citite articole