Informația înseamnă putere

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au înțeles că a deține cât mai multe informații înseamnă a avea un avantaj redutabil asupra celor din jur. Acest lucru este valabil chiar și în prezent motiv pentru care au apărut tot felul de dispozitive care să le permită oamenilor să fie la curent cu lucrurile care se întâmplă, când ei nu sunt prezenți.

Vrei să afli ce planuri au partenerii tăi de afaceri? Vrei să vezi dacă angajații îți sunt loiali sau, din contra, te fură? Ai impresia că soția te minte? Acum poți să fii, în permanență conectat cu toate lucrurile care te interesează cu ajutorul unor microfoane spion. Deși situația poate părea desprinsă parcă din filmele cu spioni, realitatea este că aceste dispozitive sunt cât se poate de practice și tot mai des folosite de categorii cât mai variate de oameni.

Cum funcționează microfoanele?

Tehnologia a cunoscut un salt uriaș față de acum 40-50 de ani motiv pentru care absolut toate gadgeturile au forme și funcții incredibile. Microfoanele pot fi ușor de ascuns în obiecte de uz casnic și nu numai, astfel încât sunt imposibil de detectat. Nu trebuie să îți faci nicio grijă pentru că sunt complet invizibile și nu produc niciun sunet în momentul în care înregistrează.

Cele mai citite articole

Cele mai multe dintre aceste dispozitive funcționează pe baza unei cartele telefonice cu număr. Tot ce trebuie să faci este să apelezi numărul de telefon, microfonul se activează și începe să înregistreze. Calitatea audio este foarte bună, vei putea auzi cu exactitate absolut tot ce se discută în lipsa ta. Mai mult decât atât, microfonul dispune și de un senzor de mișcare ce detectează orice activitate din zonă. Vei primi imediat o notificare astfel încât să nu pierzi nicio situație care ar putea apărea.

Dispozitive inedite

Noile tipuri de microfoane pot fi ușor mascate în produse precum becuri, întrerupătoare, prelungitoare, chei de mașină, încărcătoare auto sau brichete. În cazul în care vrei să asculți ce se întâmplă în casa ta poți opta pentru un microfon ascuns într-un router wireless sau într-un senzor de fum. În felul acesta, vei fi mereu la curent cu absolut tot ce se discută și poți aduna dovezile de care ai nevoie pentru a te convinge de fidelitatea partenerei de viață.

În cazul în care îți bănuiești partenerii de afaceri sau angajații de concurență neloială, poți amplasa în birou un microfon ascuns într-un mouse sau într-un calculator. Nu vei trezi absolut nicio suspiciune și vei reuși să asculți tot ce vorbesc aceștia despre tine, despre afacere și despre bani. Unele dintre aceste dispozitive au autonomie nelimitată atât timp cât sunt conectate la o sursă de curent așa cum sunt încărcătoarele, în vreme ce altele dispun de o autonomie limitată de până la 2-4 ore, în funcție de model.

Microfoanele pot fi instalate simplu și rapid fiind nevoie doar de urmărirea îndeaproape a instrucțiunilor primite. Toate produsele au o garanție extinsă de până la 5 ani astfel că nu trebuie să îți faci probleme pentru eventualele defecțiuni tehnice care ar putea apărea în timp.

Cele mai citite articole