Te muti impreuna cu partenerul? Ce trebuie sa stii

Orice schimbare de adresa presupune un proces complicat, din acelasi motiv, este de obicei insotita de o doza de stres si, daca adaugam ca urmeaza sa te muti cu partenerul tau, aventura este vazuta ca una care necesita tot ajutorul posibil. Prin urmare, va prezentam aceste trucuri si sfaturi pentru a te muta cu partenerul.

Mutarea cu partenerul este un pas mare in orice relatie, fie ca te casatoresti sau nu, decizia implica mult mai mult decat combinarea bunurilor a doua persoane intr-o singura casa, a trai cu o alta persoana, cu partenerul tau, inseamna ca esti pe cale sa descoperi aspecte ale personalitatii sale care pana atunci iti erau total necunoscute.

Fiind un moment atat de important in viata oricarei persoane si cuplu, a dedica un pic mai mult efort, planificare si timp, este de mare ajutor si poate fi diferenta intre a te bucura de tranzitie.

Pentru a preveni instalarea stresului si anxietatii in relatie este mai bine sa iei masuri. Iti prezentam cateva sfaturi si trucuri pe care le-am gasit pe matrimonialepublic.com care te vor ajuta sa ai o tranzitie usoara lipsita de neplaceri.

Consideratii importante inainte de a va muta impreuna

Sunt multe lucruri pe care un cuplu trebuie sa le ia in considerare inainte de a se muta impreuna, dragostea este un lucru minunat, dar a trai sub un singur acoperis este un pas mare si, prin urmare, este o decizie care nu poate fi luata cu usurinta, intr-un inceput de dragoste sau sa se incheie. un argument.

In momentul in care orice cuplu incepe sa discute despre mutarea impreuna, ar trebui sa se asigure ca amandoi iau decizia din aceleasi motive . Este vorba despre discutarea motivelor lor, evaluarea argumentelor pro si contra, planificarea gandirii la celalalt, gandirea la ceea ce este mai bine pentru cuplu.

Printre subiectele fundamentale atunci cand planuiti sa va mutati cu partenerul se numara problemele financiare, sa fie foarte clar de la bugetul pe care il au de inchiriat, prin costul mutarii si evenimente neprevazute, pana la modul in care vor plati fiecare dintre facturile. pe care acum se vor confrunta impreuna.

Este esential ca in timpul acestor conversatii sa stabileasca un dialog deschis si sincer, sa isi exprime toate indoielile, preocuparile si sa caute solutii la dezbateri intr-un mod care sa beneficieze si sa le intareasca relatia.

Indiferent daca decideti sa impartiti fiecare factura in jumatate sau ca fiecare va confruntati cu anumite cheltuieli, vorbiti si abordati totul din fata, cu onestitate si cu consideratie.

Asteptarile de a trai impreuna pot fi total diferite de modul in care este prezentata realitatea, asa ca a avea o buna comunicare, a sti ce asteapta celalalt, ce cauta de la convietuirea, unde si-ar dori sa o faca, este esential.

Subiectele obligatorii cand urmeaza sa va mutati impreuna:

— Inchiriati sau cumparati?

 — Casa sau apartament? 

— Vechi sau Nou?

 — Buget 

— Locatie

Cand soseste camionul, respirati adanc , zambiti , priviti-va in ochii celuilalt si bucurati-va de moment.

Nu uita sa-ti tii animalul de companie in cusca si gata, controleaza totul, dar nu te stresa, aceasta zi este foarte speciala pentru amandoi , asa ca nu va lasati nervii sau anxietatea sa va strice.

Cand parasiti vechile apartamente de single, nu uitati sa aruncati o privire pentru a va asigura ca nu lasati nimic in urma si porniti mana in mana in aceasta aventura, sigur ca ati facut si veti face tot ce puteti pentru ca aceasta experienta sa va uneasca si va permite sa traiti in armonie.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole