Vrei sa inchiriezi birouri în Pipera sau  în Braşov? Aici găsești informații!

Pentru persoanele care doresc să pună bazele unei noi afaceri sau să extindă afacerea existenţa, oferta de birouri de închiriat Pipera (reprezintă cea mai bună soluţie pentru cei care visează să îşi facă un renume în capitală. Sunt şi oameni de afaceri care preferă să îşi pună bazele afacerii în altă locaţie, într-un alt oraş, mai liniştit dar la fel de bine dezvoltat, precum Braşov, unul din cele mai bine dezvoltate oraşe din punct de vedere turistic.

De ce să închiriezi spaţiu de birouri în Pipera?

Pipera este o zonă situată în partea de nord-est a Bucurestiului, care se întinde pe teritoriul fostului sat ce purta acelaşi nume. Această zonă este din ce în ce mai preferată de marii oameni de afaceri, dar şi de bucureştenii care doresc să se “retragă” cumva într-o zonă mai liniştită decât cea a capitalei.

Pipera este de fapt un cartier al oraşului Voluntari care este delimitat de acesta printr-o zonă împădurită. Din ce în ce mai multe afaceri s-au extins în această zonă preferată de către bucureştenii care preferă să facă investiţii business, dar şi imobiliare, departe de agitaţia oraşului, dar aproape de centrul comercial-financiar al Bucureştiului.

Cele mai citite articole

Pipera oferă deja cel mai mare stoc de clădiri de birouri din capitală, cu peste 530000 de metri pătraţi de clădiri de birouri din clasa A şi B, reprezentând un nod important comercial în capitală, fiind în proximitatea staţiei de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, precum şi zona de cumpărături Promenadă Mall, dar şi de aeroportul Otopeni, Băneasa Shopping Mall şi Centura Bucureşti.

Aici, posibilităţile de dezvoltare ale afacerilor sunt importante, fiind numeroase lucrări în curs de dezvoltare pentru mărirea infrastructurii, lucrări ce continuă să ridice potenţialul zonei în următorii ani. Un alt avantaj este disponibilitatea terenurilor cu suprafeţe mari ce permit dezvoltări imobiliare la preţuri competitive.

De ce să închiriezi un spaţiu de birouri în Braşov?

Există numeroase oraşe în ţara unde oamenii de afaceri se orientează pentru a deschide un business, dar  Brasovul este unul din cele mai bine dezvoltate oraşe, un important centru turistic, dar şi business. oferta de spaţii de birouri de închiriat Braşov este foarte mare, foarte bogată, ceea ce înseamnă că există numeroase oportunităţi pentru că oamenii de afaceri să îşi vadă visul împlinit.

Este importantă decizia închirierii unui spaţiu de birouri în Braşov fiind un oraş turistic foarte important, un punct de plecare şi de sosire important pentru turiştii din ţară şi de peste hotare. În municipiu există numeroase oferte de birouri de închiriat, iar autorităţile au demarat un amplu proces de renovare a vechilor case şi monumente pentru transformarea acestora în muzee, în puncte de atracţie turistică, dar şi în spaţii de birouri sau locaţii comerciale.

Cele mai citite articole